Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 490ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |