Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 365ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |