1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 450g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Schab pieczony | 30g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |