Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 60g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 40g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |