1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |