1. Wymieszaj składniki
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |