1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
1. Wszystkie składniki dodaj do blendera/robota kuchennego. Zmiksuj wszystko pulsacyjnie, a następnie na wysokich obrotach aż składniki się połączą w klejącą masę.
2. Z masy weź ok. 1-2 łyżki i uformuj z nich kulki. Jeżeli masa jest zbyt wodnista lub nie formuje się dobrze, dodaj więcej wiórek kokosowych.
3. Kulki układaj na blaszce, a następnie pozostaw na 30 min do lodówki aby stwardniały.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Cytryna | 10g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 60g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 45g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 200g |
![]() |
|
Woda z kokosa | 30g |
![]() |