Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 280g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |