1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 300g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 100g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |