1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 400g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 220g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 44g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Marchew | 80g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 740ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |