Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Limonka | 300g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 720g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |