Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 50g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 640g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 220g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Siemię lniane | 10g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |