Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 60g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |