Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Cukinia | 550g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 75g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |