Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |