Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 260g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 95g |
![]() |