Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 292g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 150g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |