Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 80g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 42g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |