1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 540g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |