Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 262g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 54g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ogórek | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |