1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z krążkami ryżowymi.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 420g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 30g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 7g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 80g |
![]() |
|
Szpinak | 90g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |