1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 540g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Kalafior | 2640g |
![]() |
|
Kapusta biała | 4500g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mango | 500g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 200ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 2100g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.5g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sól himalajska | 15g |
![]() |