Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |