Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 560g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 30g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |