Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 404g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 130g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |