Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Szynkę pokroić w plasterki, pomidorki na połówki, suszone pomidory w paski i czosnek w plasterki. Na oliwie podsmażyć szynkę, dodać suszone pomidory, pomidorki i czosnek, smażyć przez ok. 3 minuty mieszając co jakiś czas. Zmniejszyć ogień, dodać jogurt, doprawić solą i pieprzem i gotować mieszając, aż sos zgęstnieje. Podawać z makaronem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 80g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |