Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 210g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 70g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |