Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śmietana 18% | 250g |
![]() |