1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 55g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |