1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |