Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |