1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 300g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 155g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 290g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 16g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |