1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8.25g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 240g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |