Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 55g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 10g |
![]() |