1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 105g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 360g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 4g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |