Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Woda | 1000ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |