Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |