Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 1g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 9g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 660g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 35g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 30ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 365ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |