1. Wszystkie składniki dodaj do blendera/robota kuchennego. Zmiksuj wszystko pulsacyjnie, a następnie na wysokich obrotach aż składniki się połączą w klejącą masę.
2. Z masy weź ok. 1-2 łyżki i uformuj z nich kulki. Jeżeli masa jest zbyt wodnista lub nie formuje się dobrze, dodaj więcej wiórek kokosowych.
3. Kulki układaj na blaszce, a następnie pozostaw na 30 min do lodówki aby stwardniały.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Banan | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Cytryna | 10g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 50g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Marchew | 50g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 45g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 200ml |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 200g |
![]() |
|
Woda z kokosa | 30g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |