Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Burak | 1080g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Chrzan | 15g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.6g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1.5g |
![]() |