1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 620g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 40g |
![]() |