Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Mleko kokosowe gotujemy i zalewamy nim płatki, pestki dyni i suszone śliwki. Całość mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na kilka minut. Podajemy posypane cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 153g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 250ml |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |