1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 2g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 10g |
![]() |
|
Malina | 200g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 540g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 60g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Mąka ziemniaczana | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 21g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |