Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
Awokado | 80g |
2,49 zł
(13,99 zł) |
|
Cebula | 50g |
0,12 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 140g |
1,33 zł
(3,79 zł) |
|
Fasola szparagowa | 250g |
3,05 zł
(5,49 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
2,61 zł
(8,69 zł) |
|
Gruszka | 260g |
1,82 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 14g |
0,40 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 300g |
1,31 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
2,24 zł
(13,99 zł) |
|
Koper ogrodowy | 16g |
1,91 zł
(2,99 zł) |
|
Melon | 200g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
4,75 zł
(9,49 zł) |
|
Natka pietruszki | 20g |
1,75 zł
(2,19 zł) |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
1,25 zł
(4,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 25g |
0,17 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
Pomidory | 140g |
0,74 zł
(3,99 zł) |
|
Ryż brązowy | 100g |
0,75 zł
(2,99 zł) |
|
Sardynka w oleju | 60g |
3,00 zł
(5,99 zł) |
|
Sezam | 10g |
0,26 zł
(7,79 zł) |
|
Sok cytrynowy | 12g |
0,32 zł
(5,29 zł) |
|
Szczypiorek | 10g |
1,00 zł
(2,49 zł) |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 150g |
0,28 zł
(3,69 zł) |
|
Śledź marynowany | 100g |
2,43 zł
(8,49 zł) |