Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 14g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |