Do miski dodać oliwę, ocet oraz płatki chilli. Następnie włożyć piersi z kurczaka i wetrzeć marynatę. Smażyć na średnim ogniu. Postawić wodę w dużym garnku, przygotować warzywa i ugotować w wodzie przez około 3 minuty. wyciągnij warzywa, odmierz około 1/2 szklanki wody z garnka do blendera, dodaj miętę, ocet (2 łyżki), oliwę i sól morską, zmiksuj na jednolitą masę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bób | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 120g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 42g |
![]() |
|
Mięta suszona | 30g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet winny | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |