Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 420g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |