Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 160g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 125g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |