Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 2g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 312g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 10g |
![]() |
|
Malina | 140g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 60g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka ziemniaczana | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 6g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |