Zmiksuj wszystko w blenderze
Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czekolada deserowa | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 95g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 50g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 4g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |