Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 18g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 6g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 155g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Melon | 300g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 300ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Sałata | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 80g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |